Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3
1216310
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
За весь час
49
111
527
3768
1216310

Ваш IP: 3.237.51.235
Сьгодні: 2024-03-28 12:04:00
Visitors Counter

01Різдвяний подарунок для ЗСУ

     Дарувати і допомагати: різдвяні подарунки, які наближають нашу перемогу.

     Рік добігає кінця і ми починаємо метушитися у пошуках різдвяних подарунків, адже попри війну так хочеться вірити у дива. А ще приємніше – дарувати їх іншим із думкою, що тим самим ти допомагаєш Україні.

ІІІ міжнародний відкритий конкурс образотворчого мистецтва "квітуча фантазія"

(присвячений видатній українській художниці Катерині Білокур)

Зберегти найцінніше – свободу та гідне життя, а також збереження української мови, української культури, українських традицій, мистецтва, збереження матеріальної та не матеріальної спадщини, світоглядної мудрості українського народу.

01Творчий педагог – творча дитина

 

25 листопада на базі нашого ЗДО відбулося засідання міської професійної спільноти вихователів за освітнім напрямом „ Дитина в сенсорно – пізнавальному просторі ”. Досвідом роботи щодо форм організації, методики проведення пошуково – дослідницької діяльності поділилися вихователі: Коновалюк Ж.В. та Борейчук Г.В.

1

 

Ми усі – одна родина

Україна в нас єдина!

Вже 8 місяців як Україна прокинулася від страшного слова ВІЙНА!

Ми обʼєдналися заради допомоги тим, хто стоїть за нас всіх на передовій. І сьогодні ми вчимо наших діток бути патріотами своєї країни, вчимо, що потрібно допомагати один одному, а не залишати у біді.

1З днем народження, Україно!

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Уперше за тисячолітню історію на карті світу постала держава під назвою УКРАЇНА! В нашій країні відбулося багато радісних і сумних подій, ми створили і продовжуємо створювати нову історію молодої європейської країни.

12

Діти  - це наше майбутнє! 

Майбутнє вільної та незалежної України!

Боже, твої діти – українці

Моляться до тебе звідусіль.

Войовничих прожени чужинців

З наших українських міст та сіл.

8Розвивальні заняття для дітей – переселенців

Ми дуже сумуємо за дітками нашого дитячого садочка, з якими ми зараз працюємо дистанційно, тому раді, що можемо підтримати, розважити, позайматися з дітками, які були вимушені тимчасово залишити своє місто, домівки, близьких та знайомих.

1День єднання у нашому садочку!

16 лютого 2022р. у нашому садочку був особливим днем.

Відзначали День єднання усім колективом: проводили тематичні заняття, в’язали жовто – блакитні стрічки, співали гімн, вирізали долоньки миру.

 Адже у нас у всіх єдине бажання – жити у мирі, жити щасливо, однією сім’єю, з дітьми та батьками. І ніхто наших дітей не любитиме так, як ми любимо.

Наші дошкільнята стали єдиним міцним ланцюжком, який ніщо і ніхто не розірве.

1Різдвяний передзвін в садочку

Український народ багатий на національні обряди та традиції. Першим та одним з найвеличніших свят зимового циклу є Різдво Христове. Яке Різдво без української колядки та вертепу? Вертеп та колядники споконвіку вважалися провісниками добра, щастя та миру.

Наш дошкільний заклад дотримується традицій і щороку наші дошкільнята колядують та щедрують на чолі з музичними керівниками Журавльовою Л.Ф. та Катериною Я.А.

Розважала дошкільнят Коза – Дереза, порадували дітей і хлоп’ята, які посипали, бажаючи добра, щастя, благополуччя, здоров’я та миру усім присутнім.

24Зимова красуня

Головний атрибут зимових свят - новорічна ялинка. Лісова красуня служить символом добра, краси і процвітання. Тож не дивно, що люди здавна намагалися зробити свою новорічну ялинку особливою, найкращою.

1З нами грай – права вивчай

Правова освіта – це, передусім, знання, виховання в суспільстві толерантності і упевненості, формування спеціальних навичок, здатності відстояти свої законні інтереси та права.

1Зупинилась осінь на порозі

Свята в дитячому садку мають величезний вплив на емоційний світ дитини, її пізнавальний та інтелектуальний розвиток. Підготовка до них розвиває її пам'ять і увагу, удосконалює мову і пластику рухів.

1-Конкурс образотворчого мистецтва „Квітуча фантазія”

З метою пошуку, підтримки талановитих дітей, формування системи духовно – моральних цінностей та почуття художньо – естетичного смаку на прикладі творчого доробку Катерини Білокур, за підтримки Управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації, міністерства культури та інформаційної політики України в нашому місті Рівне був проведений ІІ Всеукраїнський конкурс образотворчого мистецтва „Квітуча фантазія”.

3Літні розваги наших дошкільників

Літо – чудова пора року. Це час для поїздок, відпусток та відпочинку. Багато дошкільнят залишаються  і відвідують дитячий садок  у літній період.




Powered & Designed by SVS®.