Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3
1216347
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
За весь час
86
111
564
3805
1216347

Ваш IP: 54.205.116.187
Сьгодні: 2024-03-28 15:26:33
Visitors Counter

1Всі квіти землі подаруємо мамі

У двері вже постукала весна, принісши з собою перше весняне свято, свято ніжності, чарівності й краси.

Міжнародний жіночий день - 8 березня святкують вдома, на роботі  і   не є винятком і дитячі садочки. Мабуть святкові ранки в дитсадку найдушевніше з усіх можливих свят. Всі дошкільнята   готуються до свята заздалегідь, вивчаючи віршики, пісеньки, намагаючись чемно поводитись, щоб таким чином привітати дорогих мам і бабусь з чудовим жіночим святом.

11Майстер – клас „Паперові дива”

З метою виявлення знань у педагогів основних складових трудової діяльності дошкільників, методів та прийомів, формування у педагогів комунікативних здібностей, підвищення рівня професійної майстерності вихователів з трудової діяльності дошкільників, створення сприятливих умов для обміну думками під час застосування інтерактивних ігор та вправ з педагогами був проведений педагогічний ринг на тему „Праця розвиває всебічно” вихователем – методистом Маслюк Н.М. та майстер – клас „Паперові дива” із виготовлення анімаційної іграшки для дошкільнят, який провела вихователь Гаєва Н.Ф.

   Усі педагоги прийняли активну участь у даному заході та разом із дітьми виготовили іграшки із паперу своїми руками.

1Як наші малята Новий рік зустрічали

Ось і завершилися Новорічні свята в нашому дошкільному закладі. Музичні керівники Журавльова Л.Ф., Катерина Я.А. та вихователі ЗДО відповідально поставилися до підготовки і проведення Новорічних свят для своєї малечі.

11Свято Миколая для дітей учасників АТО/ООС

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

До Дня Святого Миколая дітей учасників АТО запросили на святкове дійство в Палац дітей та молоді.

2Запрошуємо Вас на гостину, ми завжди раді Вам!

Традиційним заходом для наших батьків залишається День відкритих дверей на кожній віковій групі, який відбувається два рази на рік. Основною метою заходу є ознайомлення батьків з роботою дошкільного закладу, педагогічних працівників та надання необхідних рекомендацій.

3STREAM – освіта для дітей дошкільного віку

Як сформувати в дітей навички ХХІ століття, виховати інженерів і науковців, які працюватимуть у галузі природничих наук? Це можуть дати нові напрями освіти – STEM, STEAM, STREAM.

Наш педагогічний колектив скористався досвідом колег К.Крутій та взяв на озброєння програму STREAM- освіта, або «Стежинки у Всесвіт».

16Виставка поробок з природного матеріалу „Дари осені”

Осінь - пора врожаю, саме в цю пору року достигає безліч різних овочів і фруктів, які як найкраще характеризують цю пору. Природа, напевно, спеціально дарує нам наостанок таке буйство фарб, щоб скрасити сірість дощових буднів...

1Всесвітній день тварин

    До Всесвітнього дня тварин, який відзначають 4 жовтня для дошкільнят та школярів  України 2 жовтня Благодійний Фонд «Happy Paw» за підтримки Міністерства освіти вже вдруге провів Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

1З ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!!!

 

Вихователь, чому ти сумний,

Коли вечір на місто спустився…

Чому погляд печальний такий?

Невже ти за цей день утомився?

121Цирк запрошує діток!

«Духовне життя дитини повноцінне лише тоді,

коли вона живе в світі гри, казки, музики, фантазії,

творчості. Без цього вона засушена квітка.

 В.О. Сухомлинський

1Свято дитинства

 

День захисту дітей – яке чудове свято!

 

Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.

 

Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче.

 

Від болю і образ нехай ніхто не плаче.

 

І наша пісенька нехай летить над краєм

 

Про те, що ми зі святом всіх вітаємо.

52-6-638Облаштування куточка лісу в дошкільному закладі

Основною метою для організації благоустрою території дошкільного закладу є безпосереднє спілкування дитини з природним середовищем.

1Садок дитячий малят до школи проводжає

Випускний бал у дитячому садку – це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнята та їхніх батьків.

7Свято весни у садочку

              Весна

Ось іде весна ланами,

Перелогами, лісами.

Де не ступить – з-під землі

Лізуть паростки малі.




Powered & Designed by SVS®.