Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3
1215398
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Цього місяця
За весь час
73
64
209
2856
1215398

Ваш IP: 54.166.234.171
Сьгодні: 2024-03-19 11:51:45
Visitors Counter

1

Глайдинг – гімнастика для дошкільників

Глайдинг – це поєднання інтенсивного тре­нування і розваги. Суть глайдингу полягає в тому, до завдяки глайдам звичайні вправи із аеробіки та фітнесу за рахунок додаткового навантаження набувають нового змісту.

5

Вправи хатха – йоги для профілактики сколіозу

Вправи з хатха - йоги розроблені для зміцнення здоров’я дітей, підвищення функціональних та адаптаційних можливостей організму, розумової та фізичної працездатності, гармонійного розвитку всіх відділів опорно-рухового апарату, рухових навичок, формування правильної постави.

5Використання здоров'язберігаючих та здоров'яформуючих технологій з метою фізичного виховання дошкільників

 

  В народі кажуть: "Людина коваль свого щастя, а отже коваль свого здоров'я". Батьків і педагогів сьогодні надзвичайно турбує питання, допомогти малюкам бути здоровими, сильними, витривалими, адже, на жаль, рівень дитячої захворюваності в нашій країні дедалі зростає.

Так прокидаються малята групи №1

3Оздоровчий комплекс після денного сну
( за методикою М.Єфименка )

Педагог вмикає уже знайому дітям легку, приємну мелодію, яка ненав’язливо входить у свідомість малюків, полегшує їхнє прокидання.

5Гімнастика пробудження

Гімнастика пробудження – невід’ємна ланка фізичного розвитку дітей. Її місце - у другій половині дня після денного сну.

9Здоров'ятка групи №9

Значний інтерес у дітей дошкільного віку викликають вправи спортивного характеру: катання на санках, ковзанах, велосипеді, ходьба на лижах та ін. Вони урізноманітнюють діяльність дітей під час прогулянки, збагачують їхній руховий досвід і є активним відпочинком після занять, на яких дошкільникам доводилося тривалий час сидіти.

6Форми організації рухової активності у повсякденному житті

 У межах активного рухового режиму щоденний обсяг рухової активності становить до 3-х  годин для дітей раннього віку, 3-4 години для молодшого дошкільного віку, 4-5 годин – для старших дошкільників.

1Фізкультурно-оздоровча робота в ДНЗ

„Фізичні вправи можуть замінити багато ліків, але жодні ліки в світі не можуть замінити фізичні вправи"

А.Моссо




Powered & Designed by SVS®.